Over Eddy Verbinnen

Als een zeiljacht een lange tocht aanvat, dan heeft het een route en een kompas nodig. Ik tracht dit kompas voor u te zijn en uitleg te geven over de beste route die u kan nemen om uw doel te bereiken.

Eddy Verbinnen

Eddy Verbinnen

Oprichter van Trend Trading Compass

In 1983 kocht ik mijn eerste aandelen, dit was het begin van een sterke trend omhoog op de aandelenbeurzen. Enkele jaren later had ik mijn eerste kleine fortuin verdiend met beurshandel.

Toen hoorde ik dat het Quantum Fonds en verschillende andere traders in staat waren geweest om over een periode van meer dan tien jaar enorme winsten te behalen. Jarenlang probeerde ik tevergeefs uit te zoeken hoe zij dit deden, totdat ik toevallig in contact kwam met een befaamde trader die mij het begin van een lange weg toonde.

Het zou nog jaren duren, met vallen en opstaan, voordat mijn eerste succesvolle trendhandelssysteem was ontwikkeld.

Tijdens de Covid-crisis vroegen enkele vrienden, die toen zonder werk waren gekomen, mij om hen te leren traden. Zo is uiteindelijk de cursus ontstaan. Ik vond het een aangename bezigheid om mijn kennis door te geven, waardoor Trend Trading Compass is ontstaan.

Ook u kunt op een veilige en winstgevende manier leren handelen op de wereldbeurzen. Het toepassen van onze handelssystemen kost slechts 15 à 20 minuten per dag. Indien correct toegepast, zal het ook voor u mogelijk zijn om €10.000 over een periode van 12 jaar te laten uitgroeien tot €150.000.

"Mijn succes met investeren schrijf ik volledig toe aan mijn oplettendheid voor veranderingen en trends die zich begonnen te ontwikkelen"

Eerlijk advies en transparantie

De gepubliceerde artikelen in Inzichten zijn afkomstig van geselecteerde bronnen die ik gedurende vele jaren heb leren respecteren. Maar ik raad u aan om nooit alleen te handelen op basis van opinies, adviezen of fundamentele analyse. Om succesvol te handelen heeft u een volledig handelssysteem nodig, waarbij een goed risicobeheer het belangrijkste onderdeel is. Wij trachten dit zo transparant mogelijk aan te tonen en aan te leren.

Eddy Verbinnen lessen

Academisch bewijs

Hetgeen een hele reeks traders over vele jaren in de praktijk al hadden bewezen, werd in 2016 nogmaals bevestigd door een academische studie “The Enduring Effect of Time-Series Momentum on Stock Retuns Over Nearly 100 Years”. Vier professors toonden aan dat trend-momentum strategieën winstgevender zijn dan alle andere belegging systemen en dat ze dit historisch constant hadden bewezen. Ze analyseerden 67 verschillende markten, waaronder grondstoffen, aandelen, obligaties en forex. In 2014 maakte de studie “A Century of Evidence on Trend Following” van Hurst, Ooi en Pedersen dezelfde conclusie en voordien waren reeds “The Profability of Momentum Strategies”, “Market Cycles and the Performance of Relative Strength Strategies”, “Time Series Momentum” en “212 Years of Price Momentum” verschenen.

Talrijke boeken die door echte traders werden geschreven, toonden hetzelfde aan:
Following The Trend” van Andreas F. Clenow
The Trend following Bible” van Andrew Abraham
The Way of the Turtle” van Curtis M. Faith
Market Wizards”, “New Market Wizards”, “Hedge Fund Market Wizards” , alledrie van Jack D. Schwager
Trading Systems” van Urban Jaekle en Emilio Tomasini

Mijn handelssysteem

Bekijk mijn handelssysteem hier en leer meer over mijn handelsstrategie

Opleidingen

Bekijk mijn producten hier en ontdek welke opleidingen ik aanbied.

Nieuws & Inzichten

Bekijk hier alle nieuws en inzichten van Trend Trading Compass